Kategorier
Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Telefon:51190060

Send os en mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Handelsbetingelser

SalesVisions ApS som ejer FireAndFlames.dk, påtager sig det fulde ansvar efter gældende dansk lov. Vores handelsbetingelser er gældende for alle vore leverancer såfremt andet ikke er skriftligt aftalt.

Indhold

1.  Sikker e-handel hos FireAndFlames.dk
2.  Betaling
3.  Leveringsbetingelser
4.  Reklamationsret
5.  Returret
6.  Returnering af produkt(er) købt hos FireAndFlames.dk
7.  Garanti
8.  Forbehold
9.  Ved manglende betaling

 

Sikker e-handel hos FireAndFlames.dk

FireAndFlames.dk benytter en betalingsløsning leveret af webshopsystemet fra Danaweb A/S. Alle data vedrørende din betaling krypteres og sendes via SSL. Det betyder, at det kun er PBS, der kan læse disse data.

FireAndFlames.dk lever op til alle retningslinier for internethandel udstedt af PBS. Det betyder at du som forbruger står mindst lige så godt, som når du betaler med dit kreditkort i en helt traditionel forretning. Du har ingen selvrisiko ved misbrug af dit dankort og kan afvise en forkert betaling.

Endvidere viser al erfaring, at der rent faktisk sker meget få fejl ved kreditkorthandel på Internettet. Den type dankortsvindel som vi har set i medierne, er helt utænkelig ved brug på Internettet.

 

Betaling

Betalingen kan ske ved brug af Dankort, eDankort, VISA Dankort, Mobilepay, Viabill eller via en Bakoverførsel.

Betalingen vil først blive trukket på din konto når varen afsendes.

Ved betaling via en bankoverførsel skal følgende oplysninger bruges:

Fynske Bank Reg.nr. 0815 – konto nr. 3531027557, husk at påføre ordre nr. og navn.

Viabill se HER: https://viabill.dk/terms/

 

Leveringsbetingelser

FireAndFlames.dk sørger for at arrangere levering med fragtmand (med mindre andet angives ved bestillingen) til modtagers adresse. Der leveres til kantsten, der bæres ikke op på f.eks. 1. sal eller lignende. Du kan forvente at modtage dine varer iflg. den leveringstid der er oplyst på produktet.

Skulle en vare være i restordre eller på anden måde blive forsinket, vil du få besked herom pr. email. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, kan FireAndFlames.dk ikke drages til ansvar herfor.

I visse tilfælde vil varerne blive sendt direkte fra vores leverandører. Der kan i så fald fremgå vores leverandørs navn på forsendelsens fragtbrev. Enhver henvendelse vedr. varerne skal dog altid ske til FireAndFlames.dk, ligesom returvarer altid skal sendes til FireAndFlames.dk, Eskærvænget 54, 5700 Svendborg.

Det stiller et krav til vores kunder om at være hjemme til modtagelse af pejsen(e). Alternativt skal den hentes hos den lokale fragtmand for egen regning. Det kan også være muligt at få dem til at køre ud endnu en gang, men dog stadig for egen regning. Fragtmanden må ikke stille pejsen(e) på modtagers adresse, da modtager skal kvittere for at have modtaget varen unden synlige fragtskader.

 

Reklamationsret

FireAndFlames.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Alle varer bliver kontrolleret for fejl og mangler inden de afsendes. Skulle det alligevel ske, at du modtager en vare, som ikke er i orden, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan rette fejlen. Vi tilstræber, at alle reklamationer behandles hurtigst muligt. Du skal reklamere hurtigst muligt efter modtagelse af varen. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder FireAndFlames.dk returneringsomkostninger ifølge aftale.

 

Returret

Hos FireAndFlames.dk overholder vi alle regler, og yder 14 dages fuld returret, hvilket betyder at du som forbruger kan sende varen tilbage, og få det betalte beløb tilbage. For at kunne udnytte denne returret, skal du være opmærksom på at varen skal være i ubrugt stand, og fremstå som leveret. Det betyder at emballage også skal gemmes for at kunne tilbagelevere varen. Der ydes ikke returret på specielt producerede varer, har du f.eks. fået en særlig farve eller specialbygget pejs, kan vi ikke garantere din returret. Eventuelle fragtomkostninger for returnering af biopejse til producent modregnes.

 

Returnering af produkt(er) købt hos   www.FireAndFlames.dk

Så snart vi har modtaget din returnerede vare og tjekket at alt er som det skal være, vil vi overføre det fakturerede beløb tilbage til din konto. Der kan gå op til fire dage fra vi har modtaget varen pga. ekspeditionstid ved varens tjek og bankoverførsel. Vi skal gøre opmærksom på at du selv skal afholde omkostninger i forbindelse med returforsendelse, og at du bør sikre dig at varen sendes og pakkes forsvarligt.

Varer kan ikke sendes retur uden forudgående aftale, da varen skal have et særligt retur nr.

Inden du sender varen retur bør du kontakte os på tlf. 5119 0060 eller michael@fireandflames.dk. Vi vil kunne vejlede dig om forsvarlig forsendelse, modtager adresse mm.

 

Garanti

Vi overholder alle regler i markedsføringsloven og yder 6 måneders garanti + 18 måneders reklamationsret på alle vores produkter. Har du problemer med din vare(r), tilbyder vi selvfølgelig at afhjælpe eventuelle fejl/mangler der måtte være. Garantien er dog ikke gældende hvis fejlen skyldes forhold du selv har forårsaget, såsom forkert brug og uheld eller misbrug af varer, det er derfor en god ide at læse den vedlagte brugsanvisning og montagevejledning.

 

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl i forbindelse med priser og produktspecifikationer. Vi står ligeledes kun til ansvar for det vi på vores side anbefaler, og ikke hvad andre gør. Vi tager ligeledes forhold for prisændringer, fejl på vores side eller udsolgte varer.

FireAndFlames.dk er ikke lagerførende af biopejse, derfor vil der være en vis levering- og ekspeditionstid. Vi vil kontakte dig såfremt vi ikke kan overholde den lovede leveringstid, hvorefter det står dig frit at annullere købet såfremt du ønsker dette. Vi vil ikke kunne holdes ansvarlig for vejrlig, arbejdsnedlæggelse og anden force majeure i tilfælde af manglende eller for sen levering.

 

Ved manglende betaling

Ved for sen indbetaling beregnes 5 % rente pr. påbegyndt måned af det samlede fakturabeløb samt et gebyr på kr. 150,- pr. måned. FireAndFlames.dk forbeholder sig ejendomsretten til det leverede produkt, indtil det fulde beløb er indbetalt.